De roze kleur is erg bleek, schitterend en kristalhelder. Een pakketkeuze en een langzame vinificatie, bij lage temperaturen, verlenen deze roséwijn een mooie complexiteit.
De neus is zeer fruitig, met aroma's van exotisch fruit, peer, aardbei en enkele luchtige bloemige geuren.
Een heel mooi, zalig mondgevoel, goed uitgebalanceerd door een aantrekkelijke zuurgraad die zorgt voor een grote lengte en zorgt voor een mooie fruitige herhaling.
Serveertip: lekker als aperitief, lichte lunch, salades
-
De smaak van deze rode merlot wijn is zacht en soepel met rijpe tannines, veel fruit van zeer rijpe pruimen, zoete kruiden, koffie, chocolade en iets rokerige tonen. Serveertip: lekker bij rood vlees, grillade, wild, charcuterie, barbecue, geroosterd rundvlees en gegrild vlees
-
Diepe en expressieve neus van donker fruit, kruidig in de afdronk. Diepe wijn met veel finesse en zachte tannines. Serveertip: lekker bij gebraad, vlees in saus en ovenschotel
-
Supersmakelijke, lichtromige rode wijn, waar het kruidige van de Syrah het heel discreet opneemt tegen het fris fruitige van de Cabernet. Heel charmerende gestructureerde wijn. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Serveertip: lekker bij allerhande vleesgerechten, pasta, bbq, …
-
Supersmakelijke, lichtromige rode wijn, waar het kruidige van de Syrah het heel discreet opneemt tegen het fris fruitige van de Cabernet. Heel charmerende gestructureerde wijn. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Serveertip: lekker bij allerhandse rood vlees, wild gerechten en rijpe kazen
-
Druiven van de verschillende wijngaarden, de rijpingsperiode in eikenhouten Sloveense vaten en Oostenrijkse tonnen, van 60, 40 en 75 Hl, bedraagt 30 maanden. Assemblage in het voorjaar, en gebotteld in de late zomer, verdere verfijning in de fles voor een periode van zes maanden alvorens deze de markt opkomt. Slechts 30.000 flessen zijn er geproduceerd. Geur van mooie bittere chocolade, mooie zuurgraad en aanzienlijke tannine garanderen dat u deze wijn zeker nog wel enkele jaren kan laten liggen. Serveertip: lekker bij stevig gekruid vlees, stoofpot van de haas of fiorentina. Oude kaas of gewoon bij de open haard
-
Het wordt uitsluitend geproduceerd met Sangiovese-druiven, volledig met de hand geoogst in september. De wijn rijpt 14-16 maanden in eikenhouten vaten alvorens te bottelen. De Chianti Classico Riserva Querciabella is een veganistische wijn die geen dierlijke producten bevat in de fasen van de wijnbereiding. De Chianti Classico Riserva Querciabella wordt gekenmerkt door een robijnrode kleur. De neus opent met elegante hints van bessen en pruimen. In de mond is het aangenaam fruitig, met stevige maar zachte tannines, die de kruidige sensaties versterken. De wijn heeft een aanhoudende afdronk, met een grote frisheid en smaak. Serveertip: lekker bij voorgerechten met vleessaus, ideaal in combinatie met vleeswaren en vleeswaren.
-
Zensa Primitivo Puglia IGP is diep donkerrood van kleur en bevat aroma's van rijpe kersen, gedroogde bessen en geroosterde amandelen. De wijn heeft een ronde, zachte en elegante body. De afdronk is lang, kruidig en erg fruitig. Serveertip: lekker bij een gerecht waar vlees het hoofdgerecht vormt, maar ook heerlijk om zo van te genieten met familie of vrienden.
-
Marqués de Murrieta wordt beschouwd als de top van de Rioja. De wijn rijpt 19 maanden op Amerikaans eiken en is een karaktervolle, harmonieuze wijn met tonen van rijp rood fruit, geroosterd eikenhout, kruiden en ceder. Qua mondgevoel zacht, met mooie, rijpe tannines en een lange, intense afdronk. Goed op dronk, maar kan zich tenminste tot 2024 nog verder ontwikkelen. De optimale drinktemperatuur is 16°C. Serveertip: lekker bij rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón, gegrilde vis en harde kazen.
-
Marqués de Murrieta Gran Reserva heeft 24 maanden gerijpt op Amerikaans eikenhout en is een karaktervolle, harmonieuze wijn. Mooie aroma's van rijp zwart fruit, een vleugje kruiden, balsamico en tabak. De tannines zijn stevig en de afdronk lang en intens. Op dronk, maar kan zich tenminste tot 2027 nog verder ontwikkelen. De optimale drinktemperatuur is 16°C Serveertip: lekker rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón en harde kazen.
-
De paars-gekleurde Prima is samengesteld uit 90% Tinta de Toro (Tempranillo ) en 10% Garnacha en 12 maanden gerijpt op Franse eik en daarna gebotteld zonder filtratie. Aardse mineralen, espresso, truffel, zoethout en zwarte bes aroma's leiden tot een rijpe, dichte, zoet-gefruite, verscheiden wijn In de smaak verfijnd donker rood fruit en subtiel hout. Volle, elegante wijn met een duidelijk Toro karakter. Serveertip: barbecue, met varkensvlees, kip en rundvlees met romige sauzen
-
Deze volle rode geconcentreerde wijn heeft 16 maanden houtrijping gehad met duidelijke tonen van zwart fruit, cacao, mineralen met goed ontwikkelde tannines en een mooie, lange afdronk. Krachtige, zeer vriendelijk en zeer evenwichtige natuurlijke zuurgraad. Prachtige aromatische diepte en structuur in de mond, met zachte tannines. Een topper! Serveertip: gebraden vlees en vlees om zo nog meer van zijn smaak te genieten.