Aroma’s van peer met toetsen van rijpe appel. De smaak is intens, verfrissend en evenwichtig.
-
Een flatterende neus die gedomineerd wordt door de Pinot Noir. Goede harmonie in de mond, kracht geassocieerd met frisheid maar niet zwaar vergezeld van een licht menthol afdronk.Serveertip: Ideaal om te serveren bij oesters en zalmtempura.
-
Deze formidabele Rosé Premier Cru, samengesteld uit 85% Chardonnay en 15% Pinot Noir is een stevige en volle champagne met een heerlijke toets van rode vruchten. Deze Rosé Champagne is zo complex en barst tezelfdertijd van finesse, zo verleidelijk in de aanzet en zo grandioos in de afdronk.Serveertip: Ideaal om te serveren als aperitief, visgerechten, zeevruchten, dessert.
-
Deze fonkelende champagne en elegante Blanc de Blancs Grand Cru combineert de geuren van citrusvruchten, gedroogde bloemen en gebakjes met op het eind een geroosterde ondertoon.Serveertip: Ideaal om te serveren bij vis, met name schaaldieren, vette kazen, paddenstoelen en truffelgerechten met groenten en wit vlees.
-
Afkomstig van hun 28,5ha golvende en zonzatte wijngaarden, in en rond Champillon.Waarin voor 40% de stoere en edele Pinot Noir voor diepgang, rijke afdronk en stoerheid zorgt, terwijl een andere 40% Chardonnay de volle en intense aroma's ondersteunt en de laatste 20% Pinot Meunier instaat voor frivole finesse, plus dat zo noodzakelijke tikkeltje "fraîcheur" waardoor deze Champagne uitblinkt als perfect apertief.Serveertip: Lekker bij aperitief, visgerechten, zeevruchten
-
De wijn is strogeel van kleur, met een elegant bloemig aroma van mango, perziken en salie. De Fiano druif staat voor frisheid gecombineerd met een rijke fluweelzachte structuur. In de mond is het fruitig en verfrissend, met tropische tonen en exotisch fruit. De afdronk is ongelooflijk goed uitgebalanceerd, lang en hardnekkigServeertip: Lekker bij visgerechten of gerechten met groenten zoals tuinbonen en andijvie.
-
Rokerige en kruidige tonen zijn kenmerkend voor de site, samen met rijkdom en textuur die we aanmoedigen bij contact met huid en moer. De wijn van 2016 heeft een prachtige mix van rijp tropisch fruit en citrus in de neus met een vleugje room en citroen meringue. Het is vol en genereus in de mond met een mooie textuur - de smaken van citroengestremde melk, abrikoos en rijpe meloen combineren met een lange, knapperige citrus afdronk.Serveertip: Lekker bij zeevruchten en licht gevogelte
-
Een Albariño met een grote persoonlijkheid, met een opvallend en geurig variëteitkarakter en een verrassend potentieel voor flesrijping. Het charmeert de neus met intense bloemige, fruitige en balsamico-aroma's en verrukt de mond met zijn diepte, elegantie en frisheid. Pazo Barrantes is een perfecte mix van structuur en zachtheid, complexiteit en uitbundigheid, een lang leven en onmiddellijke genot.Serveertip: geweldige combinatie met schelpdieren, salades, wit vlees, schaaldieren en vis. Mille-Feuille gevuld met gerookte paling, foie gras en gekarameliseerde appel met uienmayonaise en boter; Gestoomde kokkels met Pazo Barrantes albariño en limoen. Vitello tonato kalfshaas met tonijnmayonaise.
-
De Pounamu Sauvignon Blanc is dé juweel van deze wijnmaker: Frisse kruiden, groen gras en fruit als lychee en perzik stuiven uit het glas. De zuren zijn mooi in balans. Puur genieten! Deze wijn hoort bij de beste 5% van alle wijnen ter wereld volgens Vivino Droog, licht, fris, puur, expressief, fruitig en elegant Serveertip: Aperitief, gegrilde gamba's, mosselen, tomatensalade met verse basilicum, verse geitenkaasjes en sushi en sashimi..
-
Veelzijdige aroma's van witte perzik, citroen en florale componenten in de neus. Elegante structuurmet een strak en frisse afdronk. Lichte mineraliteit.Serveertip: Oosterse keuken, kazen, visgerechten, salades, ….
-
Charmante chardonnay uit de Languedoc, die al meteen bekoort met een breed bouquet vol bloemen en wit fruit. Ook bij het proeven veelzijdigheid troef: een vette, volle structuur en fijne frisse zuren vullen elkaar wonderwel aan.Serveertip: Lekker bij vis met roomsauzen of boter en langoustines.
-
In de rijke en elegante geur aroma’s van appel, amandel en hazelnoot. Rijke en romige structuur gecombineerd met florale tonen en wat perzik en honing. Harmonieuze en lange afdronk.Serveertip: Lekker bij gevogelte, kalfsoester, gambas, gebakken ganzelever, kreeft en langoestines