Gratis verzending vanaf 250 €

  • Portocarro onderscheidt zich door hun frisse, levendige stijl van wijn maken. Geen kruidige krachtpatsers zoals we gewend zijn uit Portugal. Tel daar bij op dat ze zo natuurlijk mogelijk werken en dan heb je een producent waar Kurkenrukkers erg blij van worden. De Autocarro 27 past volledig in het Portocarro plaatje. Een loepzuivere, hele soepele vriendelijke wijn met veel rood fruit, gedroogde kruiden, aangename zuren, zachte tannines. Serveertip: lekker bij gegrild vlees.
  • Deze fonkelende champagne en elegante Blanc de Blancs Grand Cru combineert de geuren van citrusvruchten, gedroogde bloemen en gebakjes met op het eind een geroosterde ondertoon.
    Serveertip: Ideaal om te serveren bij vis, met name schaaldieren, vette kazen, paddenstoelen en truffelgerechten met groenten en wit vlees.
  • Afkomstig van hun 28,5ha golvende en zonzatte wijngaarden, in en rond Champillon.Waarin voor 40% de stoere en edele Pinot Noir voor diepgang, rijke afdronk en stoerheid zorgt, terwijl een andere 40% Chardonnay de volle en intense aroma's ondersteunt en de laatste 20% Pinot Meunier instaat voor frivole finesse, plus dat zo noodzakelijke tikkeltje "fraîcheur" waardoor deze Champagne uitblinkt als perfect apertief.
    Serveertip: Lekker bij aperitief, visgerechten, zeevruchten
  • Deze formidabele Rosé Premier Cru, samengesteld uit 85% Chardonnay en 15% Pinot Noir is een stevige en volle champagne met een heerlijke toets van rode vruchten. Deze Rosé Champagne is zo complex en barst tezelfdertijd van finesse, zo verleidelijk in de aanzet en zo grandioos in de afdronk.
    Serveertip: Ideaal om te serveren als aperitief, visgerechten, zeevruchten, dessert.
  • Druiven van de verschillende wijngaarden, de rijpingsperiode in eikenhouten Sloveense vaten en Oostenrijkse tonnen, van 60,  40 en 75 Hl, bedraagt 30 maanden. Assemblage in het voorjaar, en gebotteld in de late zomer, verdere verfijning in de fles voor een periode van zes maanden alvorens deze de markt opkomt. Slechts 30.000 flessen zijn er geproduceerd. Geur van mooie bittere chocolade, mooie zuurgraad en aanzienlijke tannine garanderen dat u deze wijn zeker nog wel enkele jaren kan laten liggen. Serveertip: lekker bij stevig gekruid vlees, stoofpot van de haas of fiorentina. Oude kaas of gewoon bij de open haard
  • Aroma’s van peer met toetsen van rijpe appel. De smaak is intens, verfrissend en evenwichtig.
  • In tegenstelling tot de Côte de Nuits-Villages, waar het teeltgebied duidelijk afgebakend is, is de appellatie Côte de Beaune-Villages zelf niet afgebakend. Het wordt gewoon gebruikt voor alle gemeenschappelijke rode wijnen uit de Côte de Beaune, met uitzondering van Beaune, Aloxe-Corton, Pommard en Volnay. Afkomstig uit de streken van Ladoix, Chorey, Monthélie en Pernand-Vergelesses, is deze Côte de Beaune-Villages een aangenaam evenwichtige wijn. Op de neus, vol met rood fruit. In de mond is de wijn aangenaam delicaat. Moet in zijn jeugd worden gedronken om van zijn frisheid te genieten. Serveertip: lekker bij gevogelte, wit vlees, gegrilde vleesgerechten
  • Deze mooie Macon Lugny heeft in de geur tonen van pompelmoes, mineralen en wit fruit. De smaak is rond en perfect in balans, hinten van kruisbes, kalk en wit fruit. Hij heeft een frisse neus met een prachtig bouquet van wilde bloemen. Aangenaam, zeer geurig en prachtig rond van smaak.
    Serveertip: Lekker bij fijne visschotels , gevogelte , zeevruchten
  • Het boeket van de wijn is heerlijk verfijnd, mals en zacht, deze raszuivere Pinot Noir ontvouwt zijn filigraan aroma, rijk aan rijp fruit en zachte kruiden. In geur en smaak wisselen aardbei, bes, kers en subtiele kruidige tonen elkaar af. Florale aroma's geven de toegankelijke, opwekkende wijn iets frivools en vrolijks. Multi-inzetbaar! Serveertip: lekker bij gestoofd vlees en wild, gefrituurde vis, gevogelte, gerijpte harde kazen.
  • Pouilly-Fuissé van Bouchard Père et Fils is een droge, elegante wijn met een specifiek bouquet met tonen van fruit en bloemen. Hij is krachtig, fris en zeer geurig.
    Serveertip: Lekker bij vis en gevogelte
  • Een flatterende neus die gedomineerd wordt door de Pinot Noir. Goede harmonie in de mond, kracht geassocieerd met frisheid maar niet zwaar vergezeld van een licht menthol afdronk.
    Serveertip: Ideaal om te serveren bij oesters en zalmtempura.
  • Voor een periode van 15 maanden rijpt deze wijn op nieuw Frans eiken. De wijn heeft aroma's van gekonfijt fruit, eikenhout, noten, gedroogde bloemen en kamille. Vanwege de mooi verweven zuren blijft deze wijn levendig.
    Serveertip: Lekker bij gegrilde of gebakken vis, wit vlees, paella en wit vlees.

Titel

Go to Top