-
Een leuke blend van Chardonnay en Viognier met een fris, licht bloemig, maar vooral toonaangevend karakter van exotisch fruit. Verfijnde citrustoetsen en expressiviteit ronden het mooi af. Serveertip: Aperitief, slaatjes, schelp-en schaaldieren, vis
-
Zensa Primitivo Puglia IGP is diep donkerrood van kleur en bevat aroma's van rijpe kersen, gedroogde bessen en geroosterde amandelen. De wijn heeft een ronde, zachte en elegante body. De afdronk is lang, kruidig en erg fruitig. Serveertip: lekker bij een gerecht waar vlees het hoofdgerecht vormt, maar ook heerlijk om zo van te genieten met familie of vrienden.
-
Deze Gris de Gris is een sappige, lichte rosé met een sterk karakter in de chique stijl van Château Corneilla. Elegant, verleidelijk en makkelijk te drinken. Een wijn gemaakt van Grenache en Syrah druiven, die dicht bij de zee groeien en 's nachts geoogst werden om alles fris te houden. Een echte geluksbrenger zoals de naam van de cuvée op het etiket aangeeft. Ideaal bij lichtere gerechten
-
Vol rond en krachtig van smaak met tonen van vanille, rijpe gele appel, iets van honing en frisse tonen van citrus fruit. De afdronk van de wijn is lang, vol en verleidelijk.Serveertip: Als krachtige aperitief wijn, om door te schenken bij witvlees- en gevogelte gerechten of een visgerecht met gerookte vis of een stevige witvis soort zoals kabeljauw of zwaardvis. Probeer deze wijn ook eens in combinatie met (gerijpte, zachte) witte kazen
-
De Pounamu Sauvignon Blanc is dé juweel van deze wijnmaker: Frisse kruiden, groen gras en fruit als lychee en perzik stuiven uit het glas. De zuren zijn mooi in balans. Puur genieten! Deze wijn hoort bij de beste 5% van alle wijnen ter wereld volgens Vivino Droog, licht, fris, puur, expressief, fruitig en elegant Serveertip: Aperitief, gegrilde gamba's, mosselen, tomatensalade met verse basilicum, verse geitenkaasjes en sushi en sashimi..
-
De Sancerre Rose van Domaine Pascal Jolivet komt uit zijn 3,5 ha. grote wijngaard die beplant is met Pinot Noir. De bodem is er kalk- en kleihoudend. De druiven voor deze wijn worden gedeeltelijk volgens de ‘saignee’ methode verwerkt: het overige deel door directe persing. De filosofie van Pascal Jolivet is uitsluitend met goed gerijpte druiven te werken en bij de vinificatie de natuur zijn beloop te laten. De Sancerre Rose heeft een licht rose kleur en rood fruit aroma’s. Het is een elegante, droge wijn. Ideaal als aperitief, maar ook een mooie wijn bij wit vlees en visgerechten
-
Druiven van de verschillende wijngaarden, de rijpingsperiode in eikenhouten Sloveense vaten en Oostenrijkse tonnen, van 60, 40 en 75 Hl, bedraagt 30 maanden. Assemblage in het voorjaar, en gebotteld in de late zomer, verdere verfijning in de fles voor een periode van zes maanden alvorens deze de markt opkomt. Slechts 30.000 flessen zijn er geproduceerd. Geur van mooie bittere chocolade, mooie zuurgraad en aanzienlijke tannine garanderen dat u deze wijn zeker nog wel enkele jaren kan laten liggen. Serveertip: lekker bij stevig gekruid vlees, stoofpot van de haas of fiorentina. Oude kaas of gewoon bij de open haard
-
Een flatterende neus die gedomineerd wordt door de Pinot Noir. Goede harmonie in de mond, kracht geassocieerd met frisheid maar niet zwaar vergezeld van een licht menthol afdronk.Serveertip: Ideaal om te serveren bij oesters en zalmtempura.
-
Voor een periode van 15 maanden rijpt deze wijn op nieuw Frans eiken. De wijn heeft aroma's van gekonfijt fruit, eikenhout, noten, gedroogde bloemen en kamille. Vanwege de mooi verweven zuren blijft deze wijn levendig.Serveertip: Lekker bij gegrilde of gebakken vis, wit vlees, paella en wit vlees.
-
De wijn is strogeel van kleur, met een elegant bloemig aroma van mango, perziken en salie. De Fiano druif staat voor frisheid gecombineerd met een rijke fluweelzachte structuur. In de mond is het fruitig en verfrissend, met tropische tonen en exotisch fruit. De afdronk is ongelooflijk goed uitgebalanceerd, lang en hardnekkigServeertip: Lekker bij visgerechten of gerechten met groenten zoals tuinbonen en andijvie.
-
Deze fonkelende champagne en elegante Blanc de Blancs Grand Cru combineert de geuren van citrusvruchten, gedroogde bloemen en gebakjes met op het eind een geroosterde ondertoon.Serveertip: Ideaal om te serveren bij vis, met name schaaldieren, vette kazen, paddenstoelen en truffelgerechten met groenten en wit vlees.
-
In de rijke en elegante geur aroma’s van appel, amandel en hazelnoot. Rijke en romige structuur gecombineerd met florale tonen en wat perzik en honing. Harmonieuze en lange afdronk.Serveertip: Lekker bij gevogelte, kalfsoester, gambas, gebakken ganzelever, kreeft en langoestines