• De roze kleur is erg bleek, schitterend en kristalhelder. Een pakketkeuze en een langzame vinificatie, bij lage temperaturen, verlenen deze roséwijn een mooie complexiteit. De neus is zeer fruitig, met aroma's van exotisch fruit, peer, aardbei en enkele luchtige bloemige geuren. Een heel mooi, zalig mondgevoel, goed uitgebalanceerd door een aantrekkelijke zuurgraad die zorgt voor een grote lengte en zorgt voor een mooie fruitige herhaling. Serveertip: lekker als aperitief, lichte lunch, salades
  • Het wordt uitsluitend geproduceerd met Sangiovese-druiven, volledig met de hand geoogst in september. De wijn rijpt 14-16 maanden in eikenhouten vaten alvorens te bottelen. De Chianti Classico Riserva Querciabella is een veganistische wijn die geen dierlijke producten bevat in de fasen van de wijnbereiding. De Chianti Classico Riserva Querciabella wordt gekenmerkt door een robijnrode kleur. De neus opent met elegante hints van bessen en pruimen. In de mond is het aangenaam fruitig, met stevige maar zachte tannines, die de kruidige sensaties versterken. De wijn heeft een aanhoudende afdronk, met een grote frisheid en smaak. Serveertip: lekker bij voorgerechten met vleessaus, ideaal in combinatie met vleeswaren en vleeswaren.
  • Fruitige aroma’s van meloen, perzik en lichte mineraliteit. Complexe body. Smaken van viognier zijn bloemig en fruitig. De rijke rousanne zorgt voor stevigheid en volheid.
    Serveertip: Aperitifief, zomers slaatje, sushi, oesters en Aziatische gerechten
  • RAM rosé

    7,50
    Een speelse rosé met een mooie frisheid met nuances van bosaardbeien, frambozen en rozenblaadjes. De wijn is een verfrissende rosé. Ideaal  bij pasta, pizza, Italiaanse en Aziatische gerechten.
  • RAM red

    7,50
    Diepe en expressieve neus van donker fruit, kruidig in de afdronk. Diepe wijn met veel finesse en zachte tannines. Serveertip: lekker bij gebraad, vlees in saus en ovenschotel
  • Licht strogeel. Fris, fruitig met hints van gouden appel en witte bloemen. Fruitig en geurig, smakelijk; fijn en elegant in de mond met een sterke smaak en persistentie. Ideaal als aperitief, bij vis, gebakken vis en schaaldieren
  • De paars-gekleurde Prima is samengesteld uit 90% Tinta de Toro (Tempranillo ) en 10% Garnacha en 12 maanden gerijpt op Franse eik en daarna gebotteld zonder filtratie. Aardse mineralen, espresso, truffel, zoethout en zwarte bes aroma's leiden tot een rijpe, dichte, zoet-gefruite, verscheiden wijn In de smaak verfijnd donker rood fruit en subtiel hout. Volle, elegante wijn met een duidelijk Toro karakter. Serveertip: barbecue, met varkensvlees, kip en rundvlees met romige sauzen
  • Deze wijn toont aroma's van rijk tropisch fruit en vanille. De smaak is subtiel en zacht, met een elegante balans tussen fruitsmaken en citruszuur. De afdronk is lang en aanhoudend.
    Serveertip: Lekker bij vis
  • Supersmakelijke, lichtromige rode wijn, waar het kruidige van de Syrah het heel discreet opneemt tegen het fris fruitige van de Cabernet. Heel charmerende gestructureerde wijn. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Serveertip: lekker bij allerhandse rood vlees, wild gerechten en rijpe kazen
  • De Pounamu Sauvignon Blanc is dé juweel van deze wijnmaker: Frisse kruiden, groen gras en fruit als lychee en perzik stuiven uit het glas. De zuren zijn mooi in balans. Puur genieten! Deze wijn hoort bij de beste 5% van alle wijnen ter wereld volgens Vivino Droog, licht, fris, puur, expressief, fruitig en elegant   Serveertip: Aperitief, gegrilde gamba's, mosselen, tomatensalade met verse basilicum, verse geitenkaasjes en sushi en sashimi..
  • Een Albariño met een grote persoonlijkheid, met een opvallend en geurig variëteitkarakter en een verrassend potentieel voor flesrijping. Het charmeert de neus met intense bloemige, fruitige en balsamico-aroma's en verrukt de mond met zijn diepte, elegantie en frisheid. Pazo Barrantes is een perfecte mix van structuur en zachtheid, complexiteit en uitbundigheid, een lang leven en onmiddellijke genot.
    Serveertip: geweldige combinatie met schelpdieren, salades, wit vlees, schaaldieren en vis. Mille-Feuille gevuld met gerookte paling, foie gras en gekarameliseerde appel met uienmayonaise en boter; Gestoomde kokkels met Pazo Barrantes albariño en limoen. Vitello tonato kalfshaas met tonijnmayonaise.
  • De Sancerre Rose van Domaine Pascal Jolivet komt uit zijn 3,5 ha. grote wijngaard die beplant is met Pinot Noir. De bodem is er kalk- en kleihoudend. De druiven voor deze wijn worden gedeeltelijk volgens de ‘saignee’ methode verwerkt: het overige deel door directe persing. De filosofie van Pascal Jolivet is uitsluitend met goed gerijpte druiven te werken en bij de vinificatie de natuur zijn beloop te laten. De Sancerre Rose heeft een licht rose kleur en rood fruit aroma’s. Het is een elegante, droge wijn. Ideaal als aperitief, maar ook een mooie wijn bij wit vlees en visgerechten

Titel

Go to Top