Gratis verzending vanaf 250 €

  • De zoetheid varieert van droog tot zoet en de smaak van mineraal en kruidig ​​tot sterke bessentonen. De lichtste rosés zijn lichtroze en het donkerste doorschijnend rood. U kunt in deze wijnen aroma's, aardbeien en frambozen onderscheiden. Serveertip: lekker bij rustieke salades, gegrilde drumsticks of bouillabaisse, zomerbuffetten met koude gerechten, zoals vleeswaren, salades en schaaldieren.
  • Zensa Primitivo Puglia IGP is diep donkerrood van kleur en bevat aroma's van rijpe kersen, gedroogde bessen en geroosterde amandelen. De wijn heeft een ronde, zachte en elegante body. De afdronk is lang, kruidig en erg fruitig. Serveertip: lekker bij een gerecht waar vlees het hoofdgerecht vormt, maar ook heerlijk om zo van te genieten met familie of vrienden.
  • De wijn is strogeel van kleur, met een elegant bloemig aroma van mango, perziken en salie. De Fiano druif staat voor frisheid gecombineerd met een rijke fluweelzachte structuur. In de mond is het fruitig en verfrissend, met tropische tonen en exotisch fruit. De afdronk is ongelooflijk goed uitgebalanceerd, lang en hardnekkig
    Serveertip: Lekker bij visgerechten of gerechten met groenten zoals tuinbonen en andijvie.
  • Alleen het mooiste fruit wordt zeer kort geperst waarna de wijn vergist op klimaatgecontroleerd roestvrijstaal. Na assemblage met het houtgelagerde sap wordt gebotteld. Dan is dit een loepzuivere Chablis met de kenmerkende invloeden van de mergel en kalkbodem van de regio. Naast een verfijnde mineraligheid, een indrukwekkende vitaliteit, rijpe citrustonen en een tikkeltje room.
    Serveertip: Dit is een grootse wijn die een plekje op tafel verdient naast vis, zachte kaas en zeevruchten.
  • Een zuivere, fruitige en frisse Oostenrijkse natuurlijke wijn, met veel mineraliteit. Heel gemakkelijk te openen, heel gemakkelijk te drinken! Serveertip: lekker bij vegetarische gerechten. Ook bij garnalen, groene salades, forel en Wiener Schnitzel .
  • De smaak van deze rode merlot wijn is zacht en soepel met rijpe tannines, veel fruit van zeer rijpe pruimen, zoete kruiden, koffie, chocolade en iets rokerige tonen. Serveertip: lekker bij rood vlees, grillade, wild, charcuterie, barbecue, geroosterd rundvlees en gegrild vlees
  • Uitstekend gemaakte Chardonnay uit Chili. Veel smaak en een goede balans. Dit is een witte wijn die iedereen lekker vindt.
    Serveertip: Aperitief, schaal- en schelpdieren en gebakken vis met saus.
  • Rokerige en kruidige tonen zijn kenmerkend voor de site, samen met rijkdom en textuur die we aanmoedigen bij contact met huid en moer. De wijn van 2016 heeft een prachtige mix van rijp tropisch fruit en citrus in de neus met een vleugje room en citroen meringue. Het is vol en genereus in de mond met een mooie textuur - de smaken van citroengestremde melk, abrikoos en rijpe meloen combineren met een lange, knapperige citrus afdronk.
    Serveertip: Lekker bij zeevruchten en licht gevogelte
  • Duidelijke aroma's van bosbessen, framboos en provencaalse kruiden. Mooie volle body met een elegante afdronk. Zeer sappige wijn. Serveertip: lekker bij kip en kalkoen, grillades van rood vlees, …
  • Deze rosé uit de reeks Terroirs is een genoeglijke compagnon bij lente- en zomerslaatjes met (eventueel gerookte) kip, kalkoen of zalm. Te degusteren bij pizza of paella en mogelijkerwijs bij couscous en hartige ratatouille. Hij kan desgewenst fungeren als gezellige opener van de feestelijkheden op een zuidwestelijk gericht terras, laat de hapjes maar aanrukken! Ideaal bij gevogelte, zachte visgerechten, frisse salades,...
  • Bleek, zalmachtig roze van kleur. Een verleidelijk bouquet met verfijnde aroma’s van jasmijn, jeneverbessen, citroen en perzik. De smaak heeft een zachte aanzet, vervolgt met een mooie mineraliteit en combineert op fraaie wijze de zachtheid van perzik met de levendigheid van citrusfruit. De wijn is een blend van sauvignon gris en sauvignon blanc. De ‘gris’ is een minder voorkomende variant van de ‘blanc’ en geeft roze druiven. De gepassioneerde Francois Lurton plantte op geselecteerde plots in de Languedoc en Gers deze bijzondere druivensoort. Ideaal als aperitief, salades en wit vlees
  • Helder, oranjeroze van kleur. In de neus aroma’s van grapefruit, aardbeien, frambozen en granaatappel. In het smaakpalet een fijne aanhoudende mousse, tonen van klein rood fruit en iets van geroosterde noten, die gepaard gaan met een afdronk met verfrissende zuren. Ideaal als aperitief of bij tapas, chocolade en vers fruit zoals aardbeien en bessen
  • De roze kleur is erg bleek, schitterend en kristalhelder. Een pakketkeuze en een langzame vinificatie, bij lage temperaturen, verlenen deze roséwijn een mooie complexiteit. De neus is zeer fruitig, met aroma's van exotisch fruit, peer, aardbei en enkele luchtige bloemige geuren. Een heel mooi, zalig mondgevoel, goed uitgebalanceerd door een aantrekkelijke zuurgraad die zorgt voor een grote lengte en zorgt voor een mooie fruitige herhaling. Serveertip: lekker als aperitief, lichte lunch, salades
  • Het wordt uitsluitend geproduceerd met Sangiovese-druiven, volledig met de hand geoogst in september. De wijn rijpt 14-16 maanden in eikenhouten vaten alvorens te bottelen. De Chianti Classico Riserva Querciabella is een veganistische wijn die geen dierlijke producten bevat in de fasen van de wijnbereiding. De Chianti Classico Riserva Querciabella wordt gekenmerkt door een robijnrode kleur. De neus opent met elegante hints van bessen en pruimen. In de mond is het aangenaam fruitig, met stevige maar zachte tannines, die de kruidige sensaties versterken. De wijn heeft een aanhoudende afdronk, met een grote frisheid en smaak. Serveertip: lekker bij voorgerechten met vleessaus, ideaal in combinatie met vleeswaren en vleeswaren.
  • Fruitige aroma’s van meloen, perzik en lichte mineraliteit. Complexe body. Smaken van viognier zijn bloemig en fruitig. De rijke rousanne zorgt voor stevigheid en volheid.
    Serveertip: Aperitifief, zomers slaatje, sushi, oesters en Aziatische gerechten
  • RAM rosé

    7,50
    Een speelse rosé met een mooie frisheid met nuances van bosaardbeien, frambozen en rozenblaadjes. De wijn is een verfrissende rosé. Ideaal  bij pasta, pizza, Italiaanse en Aziatische gerechten.
  • RAM red

    7,50
    Diepe en expressieve neus van donker fruit, kruidig in de afdronk. Diepe wijn met veel finesse en zachte tannines. Serveertip: lekker bij gebraad, vlees in saus en ovenschotel
  • Licht strogeel. Fris, fruitig met hints van gouden appel en witte bloemen. Fruitig en geurig, smakelijk; fijn en elegant in de mond met een sterke smaak en persistentie. Ideaal als aperitief, bij vis, gebakken vis en schaaldieren
  • De paars-gekleurde Prima is samengesteld uit 90% Tinta de Toro (Tempranillo ) en 10% Garnacha en 12 maanden gerijpt op Franse eik en daarna gebotteld zonder filtratie. Aardse mineralen, espresso, truffel, zoethout en zwarte bes aroma's leiden tot een rijpe, dichte, zoet-gefruite, verscheiden wijn In de smaak verfijnd donker rood fruit en subtiel hout. Volle, elegante wijn met een duidelijk Toro karakter. Serveertip: barbecue, met varkensvlees, kip en rundvlees met romige sauzen
  • Deze wijn toont aroma's van rijk tropisch fruit en vanille. De smaak is subtiel en zacht, met een elegante balans tussen fruitsmaken en citruszuur. De afdronk is lang en aanhoudend.
    Serveertip: Lekker bij vis
  • Supersmakelijke, lichtromige rode wijn, waar het kruidige van de Syrah het heel discreet opneemt tegen het fris fruitige van de Cabernet. Heel charmerende gestructureerde wijn. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Serveertip: lekker bij allerhandse rood vlees, wild gerechten en rijpe kazen
  • De Pounamu Sauvignon Blanc is dé juweel van deze wijnmaker: Frisse kruiden, groen gras en fruit als lychee en perzik stuiven uit het glas. De zuren zijn mooi in balans. Puur genieten! Deze wijn hoort bij de beste 5% van alle wijnen ter wereld volgens Vivino Droog, licht, fris, puur, expressief, fruitig en elegant   Serveertip: Aperitief, gegrilde gamba's, mosselen, tomatensalade met verse basilicum, verse geitenkaasjes en sushi en sashimi..
  • Een Albariño met een grote persoonlijkheid, met een opvallend en geurig variëteitkarakter en een verrassend potentieel voor flesrijping. Het charmeert de neus met intense bloemige, fruitige en balsamico-aroma's en verrukt de mond met zijn diepte, elegantie en frisheid. Pazo Barrantes is een perfecte mix van structuur en zachtheid, complexiteit en uitbundigheid, een lang leven en onmiddellijke genot.
    Serveertip: geweldige combinatie met schelpdieren, salades, wit vlees, schaaldieren en vis. Mille-Feuille gevuld met gerookte paling, foie gras en gekarameliseerde appel met uienmayonaise en boter; Gestoomde kokkels met Pazo Barrantes albariño en limoen. Vitello tonato kalfshaas met tonijnmayonaise.
  • De Sancerre Rose van Domaine Pascal Jolivet komt uit zijn 3,5 ha. grote wijngaard die beplant is met Pinot Noir. De bodem is er kalk- en kleihoudend. De druiven voor deze wijn worden gedeeltelijk volgens de ‘saignee’ methode verwerkt: het overige deel door directe persing. De filosofie van Pascal Jolivet is uitsluitend met goed gerijpte druiven te werken en bij de vinificatie de natuur zijn beloop te laten. De Sancerre Rose heeft een licht rose kleur en rood fruit aroma’s. Het is een elegante, droge wijn. Ideaal als aperitief, maar ook een mooie wijn bij wit vlees en visgerechten
  • In de geur een prachtig boeket van typische Pinot Noir geur met tonen van frambozen en zwarte bessen. De smaak is zijde zacht, rond en zuiver met indrukken van rood fruit, lichte kruiden, iets van vanille en een ondertoon van lavendel. In de afdronk zacht en lang, en deze wijn mag lichtjes gekoeld gedronken worden! Serveertip: lekker bij rood vlees.
  • Het huis Pascal Jolivet is een van de jongste in de Loire, maar ook een van de meest dynamische. Met zijn manier van wijn maken – de natuur zijn gang laten gaan- komt zijn vakmanschap goed tot zijn recht. Hij ziet het als zijn uitdaging met Sauvignon Blanc en zijn wijngaarden met specifieke terroirs uitmuntende wijnen te maken. Deze wijn heeft frisse citrus tonen en een volle stevige smaak met mineraliteit en een fijne droge afdronk.
    Serveertip: Lekker bij vis en kaas
  • Helder lichtgele kleur met een groene touch. Hij is fris, vol en mooi droog van smaak en zijn minerale afdronk is zeer karakteristiek.
    Serveertip: chaal en schelpdieren, visgerechten en geiten witschimmelkazen.
  • Vol rond en krachtig van smaak met tonen van vanille, rijpe gele appel, iets van honing en frisse tonen van citrus fruit. De afdronk van de wijn is lang, vol en verleidelijk.
    Serveertip: Als krachtige aperitief wijn, om door te schenken bij witvlees- en gevogelte gerechten of een visgerecht met gerookte vis of een stevige witvis soort zoals kabeljauw of zwaardvis. Probeer deze wijn ook eens in combinatie met (gerijpte, zachte) witte kazen
  • Een leuke blend van Chardonnay en Viognier met een fris, licht bloemig, maar vooral toonaangevend karakter van exotisch fruit. Verfijnde citrustoetsen en expressiviteit ronden het mooi af.   Serveertip: Aperitief, slaatjes, schelp-en schaaldieren, vis
  • Supersmakelijke, lichtromige rode wijn, waar het kruidige van de Syrah het heel discreet opneemt tegen het fris fruitige van de Cabernet. Heel charmerende gestructureerde wijn. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Serveertip: lekker bij allerhande vleesgerechten, pasta, bbq, …
  • Deze volle rode geconcentreerde wijn heeft 16 maanden houtrijping gehad met duidelijke tonen van zwart fruit, cacao, mineralen met goed ontwikkelde tannines en een mooie, lange afdronk. Krachtige, zeer vriendelijk en zeer evenwichtige natuurlijke zuurgraad. Prachtige aromatische diepte en structuur in de mond, met zachte tannines. Een topper! Serveertip: lekker bij allerhande vleesgerechten, bbq, vleesschotel, licht wild, allerhande kazen
  • In de rijke en elegante geur aroma’s van appel, amandel en hazelnoot. Rijke en romige structuur gecombineerd met florale tonen en wat perzik en honing. Harmonieuze en lange afdronk.
    Serveertip: Lekker bij gevogelte, kalfsoester, gambas, gebakken ganzelever, kreeft en langoestines
  • Marqués de Murrieta wordt beschouwd als de top van de Rioja. De wijn rijpt 19 maanden op Amerikaans eiken en is een karaktervolle, harmonieuze wijn met tonen van rijp rood fruit, geroosterd eikenhout, kruiden en ceder. Qua mondgevoel zacht, met mooie, rijpe tannines en een lange, intense afdronk. Goed op dronk, maar kan zich tenminste tot 2024 nog verder ontwikkelen. De optimale drinktemperatuur is 16°C. Serveertip: lekker bij rood vlees, wild, boeuf bourguignon, paté, jamón, gegrilde vis en harde kazen.
  • Charmante chardonnay uit de Languedoc, die al meteen bekoort met een breed bouquet vol bloemen en wit fruit. Ook bij het proeven veelzijdigheid troef: een vette, volle structuur en fijne frisse zuren vullen elkaar wonderwel aan.
    Serveertip: Lekker bij vis met roomsauzen of boter en langoustines.
  • Open neus van rijpe framboos, aardbei en pompelmoes. Zacht in de aanzet met een fijne mondstructuur, aromatisch met fijne afdronk Ideaal bij aperitief, allerhande slaatjes, visgerechten,...
  • Deze Gris de Gris is een sappige, lichte rosé met een sterk karakter in de chique stijl van Château Corneilla. Elegant, verleidelijk en makkelijk te drinken. Een wijn gemaakt van Grenache en Syrah druiven,  die dicht bij de zee groeien en 's nachts geoogst werden om alles fris te houden. Een echte geluksbrenger zoals de naam van de cuvée op het etiket aangeeft. Ideaal bij lichtere gerechten

Titel

Go to Top